The listserve – una dintre cele mai bune decizii din ultima vreme

quill-175980_640

Dacă ai avea posibilitatea de a vorbi unui numar de 1  milion de oameni, ce le-ai spune?

Asta e întrebarea de la care au pornit cei care au facut site-ul, sau cel/cea care a facut acest site: The listserve

Ce ai de făcut? e foarte simplu!

Îți înscrii adresa de e-mail pe site și vei primi în fiecare zi câte un mail de la cineva care a făcut același lucru ca și tine, iar poate într-o zi vei avea și tu șansa de a trimite un mesaj în toată lumea. 🙂

Mulțumesc lui Sergiu Dan Petru Barbus pentru sugestia de pe facebook. Și acum să vă povestesc de ce e o alegere așa de bună.

Am 3 săptămâni de când primesc câte un mail în fiecare seară. Primele zile nu prea am citit. M-am uitat la titluri, care mi-au părut interesante le-am frunzărit. Nu știam la ce să mă aștept, asta e clar. Dar după o săptămână și ceva, într-una din zile când nu aveam ce face le-am luat de la capăt și le-am citit pe toate pe care le primisem până atunci.

Am găsit în ele întrebări pe care ar fi bine să ni le punem măcar o dată în viață, o poveste a cuiva care nu mănâncă carne dar nu-i plac legumele :), adolescenți dornici să înțeleagă scopul lor în viață. Unii au trimis sugestii, unii povești de viață, alții bucăți de istorie pe care nu le găsești nicăieri.

E ca și cum aș merge la bunicul care mi-ar povesti despre război, cum a fost, ce a făcut, ce a învățat de acolo. Chiar aseara am primit povestea unui om din prima generație de indieni-americani. Încă nu am citit-o, e puțin mai lungă și îmi doresc să o savurez.

Toate povestirile din mailuri sunt pentru mine ca legumele și fructele crescute în grădină, comparativ cu cele forțate care nu au nici un gust. Sunt un deliciu.

Vă invit și pe voi să vă înscrieți.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *