Jurnal de concediu

În primul rând noi am fost într-un concediu târziu în Constanța. Am găsit cazare pe faleză, la 5 minute de plaja „Tataia”. Au fost 5 zile superbe, cu vreme bună, scoici mulțime și oameni lipsă 🙂

Știți cât de frumoasă e plaja fără oameni? 🙂

Ce mi-a plăcut foarte mult acolo au fost  bancuțele cu acoperitoare, faptul că aveam vedere la mare și dimineața nu era nevoie să mergem pe plajă ca să vedem răsăritul.

Făcând acolo dializa am întâlnit un domn, șoferul, care a fost foarte drăguț și m-a dus până la piață să cumpăr niște fructe, foarte delicoase, de sezon.

Am mers la muzeul de artă populară.

A fost foarte frumos. Am vizitat și Biserica sf Anton de Padova.

Șiiii… am văzut bărcuțeleee…

Ce am mai făcut a fost să dansam vals pe esplanada în fața cazinoului veșnic în paragină. Erau acolo doi menestrei care cântau, unul într-un capăt de esplanadă și unul în celălalt. Cu unul dintre ei am cântat puțin, celălalt ne-a atins sufletele cu un vals pe care ne-am învârtit în ritm de dans, spre bucuria celor de față. 🙂

Cam atât vă povestesc acum. Voi scrie și review pentru cazare curând. Nu mai spun că mâine pentru că acest cuvânt poate însemna mai multe lucruri, așa cum am înțeles de ceva vreme.

Să aveți o zi superbă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *